Geschikt voor ieder seizoen, het hele jaar door een bruine huidskleur!

Zes tinten bruiner in 30 dagen!

Tanfaster bestellen
Het hele jaar door een mooie, natuurlijke bruine huidskleur! 
Tanfaster bestellen

Het hele jaar door een mooie, natuurlijke bruine huidskleur!

Met een bruine huid ziet u er gezonder en mooier uit, redenen genoeg dus om een mooie bruine huidskleur te stimuleren! Helaas schijnt de zon niet altijd volop en wordt niet iedereen vanuit zichzelf snel bruin.

Wilt u toch het hele jaar door een mooie bruine huidskleur? Dan is er Tanfaster! Met Tanfaster heeft u het hele jaar door, 4 seizoenen lang, een mooie, natuurlijke bruine huidskleur!

Wat doet Tanfaster?

  1. U wordt sneller bruin
  2. U wordt mooier en egaler bruin
  3. Uw bruine huidskleur houdt langdurig aan

Tanfaster kan gebruikt worden tijdens een zonnebank kuur of wanneer u zich gedurende een langere periode regelmatig in de zon bevindt, bijvoorbeeld op vakantie! Tanfaster werkt zowel in de zomerzon als in de winterzon.

Sneller bruin met Tan Faster!

Waarom Tanfaster?
Tanfaster bestellen

Op natuurlijke wijze, veilig bruin worden!

Tanfaster is een natuurlijke tabletten kuur, de tabletten zijn samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten. Het gebruik van Tanfaster is volledig veilig en verantwoord en geeft geen negatieve bijwerkingen.

Vergeet de plakkerige, chemische bruining sprays en caroteen, en stimuleer bruin worden op natuurlijke wijze! Tanfaster geeft u een mooie diepdonkere, bronzen teint!

Wat moet u doen voor een mooie, bruine huidskleur?
Het enige dat u hoeft te doen is dagelijks 2 tabletten in te nemen gedurende een kuur van 1-3 maanden en de natuurlijke bruining stimuleren door een zonnebankkuur of door de echte zon!

Wat kost het?
Voor slechts €24,50 bestelt u al een maandkuur! Voor het beste resultaat adviseren wij een 3 maanden kuur te gebruiken. Bestelt u direct 3 potten Tanfaster dan betaalt u slechts €60,- en bespaart u dus direct: €13,50