Gebruiksadvies Tan Faster voor een optimaal resultaat!

'U wilt een mooie bruine huidskleur die langdurig aanhoudt, dat kan met Tan Faster! Voor een optimaal resultaat adviseren wij ons gebruiksadvies zorgvuldig op te volgen. Zo kunt u snel die gewenste bruine tint krijgen die langdurig kan aanhouden.'

Gebruik een kuur van 1-3 maanden!

Wij adviseren u een Tan Faster kuur van 1-3 maanden te gebruiken. Voor het allerbeste resultaat en langdurig resultaat gebruikt u een kuur van 3 maanden. Maak tenminste altijd 1 volledige kuur van 60 capsules in 30 dagen af!

Voor een optimale werking van de natuurlijke ingrediënten in Tan Faster adviseren wij u tijdens een Tan Faster kuur regelmatig de zon op te zoeken of regelmatig de zonnebank te gebruiken.

Veilig dagelijks gebruik van Tan Faster
Tan Faster is ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Dagelijkse inname van de natuurlijke ingrediënten in de capsules heeft geen negatieve bijwerkingen en is niet schadelijk voor de gezondheid. U kunt Tan Faster daarom zolang gebruiken als u zelf wilt.

Tijdens een Tan Faster kuur geldt het advies om 2 capsules per dag in te nemen. Neem de capsules in met voldoende water. Wij adviseren u deze aanbevolen dosering niet te overschrijden. De inname van meer dan 2 capsules per dag zal het bruiningsproces niet nog meer bevorderen.

Waarschuwing

Tan Faster is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gezonde en gevarieerde voeding. Gebruik Tan Faster niet wanneer u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft. Geschikt voor volwassen personen met een leeftijd vanaf 18 jaar. Raadpleeg bij twijfel over het gebruik uw arts.

Product droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Tanfaster bestellen

Zes tinten bruiner in 30 dagen!

Tanfaster bestellen