Tan Faster werkt snel en langdurig!

'De natuurlijke ingrediënten in Tan Faster bevorderen gezonde huidpigmentatie en bruinen.'

Tan Faster stimuleert natuurlijk bruin worden

Tan Faster capsules bestaan uit natuurlijke ingrediënten, ofwel kruiden en mineralen van hoge kwaliteit. Deze ingrediënten zijn met grote zorg geselecteerd en in de best mogelijke samenstelling samengevoegd in capsules. Tan Faster heeft een unieke en krachtige werking. Uw lichaam wordt voorzien van essentiële stoffen die de natuurlijke bruining bevorderen en de huid beschermen tegen overmatige UV-straling.

Het natuurlijke bruiningsproces

Het natuurlijke bruiningsproces wordt beïnvloed door Melanine. Melanine is een pigmentsoort dat door het lichaam zelf wordt aangemaakt. Melanine zorgt ervoor dat de huid een bruine kleur krijgt.

De natuurlijke ingrediënten in Tan Faster bevorderen een gezonde huidpigmentatie, waardoor de huid sneller en donkerder bruin kan kleuren.

Optimaal resultaat na een Tan Faster kuur

Na een Tan Faster kuur van 1-3 maanden kan uw huid aanzienlijk bruiner van kleur zijn en heeft uw huid ook een mooie, diepbruine, bronzen kleur die langdurig kan aanhouden. Hoeveel tinten donkerder uw huid exact kan worden is afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste van het aantal maanden dat u een kuur volgt. Daarnaast is het effect van Tan Faster ook bij ieder persoon verschillend. Over het algemeen zal het verschil na een Tan Faster kuur duidelijker zichtbaar zijn bij personen die van nature een lichtere huidskleur hebben.

Natuurlijk zonlicht stimuleert tevens de aanmaak van melanine, dus bij personen die gedurende een Tan Faster kuur meer in aanraking zijn met zonlicht zal het effect waarschijnlijk sterker zijn.

Ons advies voor een optimaal resultaat: Gebruik een 3 maanden kuur Tan Faster en ga regelmatig naar buiten!

Tanfaster bestellen

Zes tinten bruiner in 30 dagen!

Tanfaster bestellen