Tan Faster werkt snel en langdurig!

'De natuurlijke ingrediënten in Tan Faster beschermen tegen invloeden van vervuiling en zonlicht.'

Tan Faster stimuleert natuurlijk bruin worden

Tan Faster capsules bestaan uit natuurlijke ingrediënten, ofwel kruiden en mineralen van hoge kwaliteit. Deze ingrediënten zijn met grote zorg geselecteerd en in de best mogelijke samenstelling samengevoegd in capsules. Tan Faster heeft een unieke en krachtige werking. Uw lichaam wordt voorzien van essentiële stoffen die de huid beschermen tegen invloeden van vervuiling en zonlicht.

Het natuurlijke bruiningsproces

Het natuurlijke bruiningsproces wordt beïnvloed door Melanine. Melanine is een pigmentsoort dat door het lichaam zelf wordt aangemaakt. Melanine zorgt ervoor dat de huid een bruine kleur krijgt.

Optimaal resultaat na een Tan Faster kuur

Natuurlijk zonlicht stimuleert tevens de aanmaak van melanine, dus bij personen die gedurende een Tan Faster kuur meer in aanraking zijn met zonlicht zal het effect waarschijnlijk sterker zijn. Na een Tan Faster kuur van 1-3 maanden kan uw huid aanzienlijk bruiner van kleur zijn en heeft uw huid ook een mooie, diepbruine, bronzen kleur die langdurig kan aanhouden. Bescherming van de huid tegen UV-straling is vooral noodzakelijk bij personen die van nature een lichtere huidskleur hebben.

Ons advies voor een optimaal resultaat: Gebruik een 3 maanden kuur Tan Faster en ga regelmatig naar buiten!

Tanfaster bestellen

Zes tinten bruiner in 30 dagen!

Tanfaster bestellen